شنبه , ۴ بهمن ۱۳۹۹

ماهی سوبور خوزستان

مواد لازم:
سبزی شامل یک سوم شنبلیله و دو سوم گشنیز (پاک کرده و خرد شده)=۱۰۰ گرم
تمر هندی=یک چهارم بسته (سیاه و ترش)
سیر= یک حبه
پیاز= یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی= یک قاشق مرباخوری
گردوی آسیاب شده =کمی
ماهی سوبور (ماهی که در کارون یافت می شود)= یک عدد یا هر نوع ماهی جنوب که قطری نسبتاً کم و قدی حداقل ۳۰ سانت داشته باشند مثل راشکو
طرز تهیه:
ماهی را از وسط می شکافیم و باز پهن می کنیم. به طوری که بتوانیم مواد زیر را روی آن بریزیم. تمر هندی را در یک لیوان آب حل می کنیم و با پشت چنگال از صافی رد می کنیم.سیر و پیاز خرد شده (خام)، سبزی خرد شده ، نمک و ادویه ، نصف تمر هندی، رب گوجه فرنگی و گردوی خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. با قلم مو، باقیمانده تمر هندی را روی پوست ماهی می مالیم و در ظرف پیرکس ، ماهی را به پشت ، پهن می کنیم و مواد فوق را (که البته نباید ، آب تمر هندی، آبکی اش کرده باشد) کاملاً به صورت یک ورق روی ماهی پهن می کنیم (البته بجز روی سرش). سپس ، ظرف را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در مایکروویو می گذاریم. در خوزستان، ماهی را بعد از اینکه مواد را رویش پهن کردند، در توری کباب می گذارند و دو تا دسته توری را با سیم سفت می کنند و سپس داخل تنور می گذارند. من ، توری را روی اجاق گازهای کباب پز هم گذاشته ام و خوب شده است. بعد از اینکه ماهی آماده شد؛ می توان با کلم سفید خلال شده و گوجه فرنگی ورق شده دور و بر ماهی را تزئین کرد. در خوزستان ، سوبور شکم پر را با برنج سفید می خورند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top