شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

ماهی شکم پر

مواد لازم:
ماهی بدون تیغ و پوست‌‌کنده= ۹۰۰ گرم
سبزی شاهی=۵۰ گرم
مغز تخمه آفتابگردان= دو قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده= یک حبه
پنیر چدار رنده شده = ۳۰ گرم
روغن‌زیتون= شش قاشق غذاخوری
آبلیمو= سه قاشق غذاخوری
فلفل‌دلمه‌ای رنگی= دو عدد
پیاز قرمز خلالی شده= یک عدد
کدو سبز حلقه شده= دو عدد
پودر آویشن= نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل‌سیاه= به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه‌ ماهی را شکاف داده و تیغ‌های آن را جدا کنید.شاهی، تخمه آفتابگردان، سیر، پنیر، سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون و یک قاشق غذاخوری آبلیمو را در دستگاه غذاساز به صورت پوره در‌آورید ودرون شکم ماهی را با آن پر کنید. می‌توانید از فیله بدون استخوان استفاده کرده و این خمیر را لای دو فیله قرار دهید و آن را با نخ محکم و تمیز ببندید تا جدا نشوند. روی ماهی آماده شده نمک و فلفل بزنید.فلفل‌ها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و به همراه کدو و پیاز، کف یک قابلمه بریزید. روی سبزی‌ها، روغن‌زیتون، آبلیموی باقیمانده، نمک و فلفل بزنید و آویشن بپاشید. ظرف سبزی‌ها را درون فر خاموش بگذارید، سپس آن را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۴۰ درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید غذا۲۰ دقیقه در فر بماند. سپس ماهی را وسط سبزی‌ها گذاشته و سطح آن را به روغن‌زیتون آغشته کنید، در ظرف را ببندید و آن را ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top