سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

ماهی صبور

مواد لازم:
ماهی صبور متوسط= یک عدد
سیر خرد شده= یک قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده= یک قاشق غذا خوری
اب تمر هندی= نصف استکان
رب انار ملس =یک قاشق مربا خوری
خرما =دو عدد
طرز تهیه:
پوست ماهی را با آب خرما می مالیم تمام موادرا با هم مخلوط کرده ودر داخل شکم ماهی میریزیم وآن را باحرارت ذغال ( ترجیحا در داخل تنور ) کباب کرده وبا برنج سفید یا شوید پلو یا باقلی پلو وپیاز وترشی میل کنید٠

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top