شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

ماهی قزل آلا

مواد لازم:
ماهی قزل الا = یک عدد
پودر سوخاری الیت = یک بسته
سویا سس= به مقدار لازم
نمک=به مقدار لازم
فلفل قرمز =به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماهی قزل آلا را خالی کرده دمش را جدا می کنیم.
برش شکم ماهی را تا انتهای ماهی ادامه میدهیم، بعد سر ماهی را با یک دست گرفته دو انگشت را داخل شکم ماهی از دو طرف زیر ابشش ها فرو می کنیم تا به ستون فقرات (سیخ وسط ماهی) برسیم.
حالا در حالی که سعی می کنیم انگشتان از روی ستون مهره کنار نروند با فشار و ارام دست را بطرف دم ماهی می آوریم.
گوشت ماهی از استخوانها براحتی جدا می شود.
وقتی به انتها رسیدیم با یک چرخاندن سیخ رااز بالا هم جدا کرده سر ماهی را هم جدا می کنیم.
ماهی قزل الا سیخ گرفته را مثل سفره باز میکنیم روی آن سویا سس ریخته با دست به همه جای گوشت ماهی می مالیم بعد نمک بعد هم فلفل قرمز می پاشیم.
دست آخر یک لایه خیلی ضخیم پودر سوخاری الیت، حالا دو لایه ماهی را رو هم گذاشته و روی آن سلفون می کشیم ودر یخچال حداقل ۶-۸ ساعت می گذاریم بماند.
اینکار اب ماهی را جذب پودر سوخاری ها میکند و حالت نرم و ابدار ماهی قزل الا را به حالت برشته ماهی های جنوب مثل شوریده و کفشک نزدیک می کنه
بعد از این مدت از یخچال در آورده، تکه و سرخ کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top