شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

ماهی هوور

ماهی هوور = نیم کیلو
بیاز = ۳ عدد متوسط
نمک = بمیزان لازم کمی بیشتر
فلفل سیاه وقرمز = بمیزان لازم
شوید خشک =کمی
عدس یا باقلا =۱ لیوان
برنج = ۳ بیمانه
زیره کرمون اعلا = مقداری
زرچوبه = بمیزان لازم
طرزتهیه:
بیاز را رشته ای خرد کرده ماهی هوور را هم رشته ای خرد کرده با هم تف میدهیم البته با کمی روغن بعدنمک فلفل سیاه وقرمز را به همراه زرچوبه اضافه کرده تف میدهیم وسبس عدس یا باقلا طبق علاقه خودتان از قبل بخته اید را اضافه نموده کمی تف داده شوید خشک را اضافه نموده وزیره اعلا کرمون اگر زعفران هم خواستید میتونید اضافه کنید بعد لابلای برنج ابکش شده دم نمایید نوش جان
البته من گاهی بدون زیره یا زعفران هم درست کردم فقط اینا معطر تر میکنن

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top