شنبه , ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

ماهی و میگو در سس گوجه فرنگی تند

مواد لازم:
پیاز=۱ عدد
سیر=۳ حبه
روغن زیتون=۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی=۶۰۰ گرم
پوره یا آب گوجه فرنگی=۴/۳ پیمانه
فلفل قرمز تند=۱ عدد
نمک و فلفل قرمز=به میزان لازم
میگوی تازه=۲۰۰ گرم
فیله ماهی=۴ تا ۶ تکه
آب لیمو ترش تازه=۴/۱ پیمانه
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی پخته،حلقه لیموترش و زیتون سایه=برای کنار غذا
طرز تهیه:
۱٫ پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود.
۲٫ گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب گوجه فرنگی و فلفل ریز شده،نمک و پودر فلفل قرمز را اضافه کرده و وقتی به جوش آمد ماهی و میگوی شسته و آماده را بریزید.
۳٫ در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود. سپس آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده را اضافه کنید و از این لحظه اجازه دهید تا ۵ دقیقه دیگر با در باز غذا بپزد.
۴٫ سیب زمینی را با پوست تمیز شسته و به صورت حلقه ای کلفت برش داده و آن را به مدت ۸ دقیقه در آب و نمک جوشان بپزید. سپس آبکش کرده و آن را به مدت ۲ دقیقه با کره تفت دهید.
۵٫ در ظرفی مناسب ابتدا سس گوجه فرنگی را بریزید. سپس ماهی و میگو را روی آن بگذارید و کنار آن را با حلقه های لیموترش و سیب زمینی پخته و زیتون سیاه تزئین کرده و خوراک را با نان سرو کنید. البته می توانید این خوراک را به همراه برنج هم میل کنید.
نکته: این غذا یک خوراک مکزیکی و تند است. میزان فلفل بستگی به ذائقه دارد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top