مواد لازم:
فیله ماهی (شیر، قباد…) = ۳۰۰ گرم
کنجدخام= دو قاشق غذاخوری
سس خردل = دو قاشق غذاخوری
شیر=دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجدها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰درجه سانتیگراد داغ کنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود.
برچسب زده شده با :برگر برگر قزل آلا برگر ماهی برگر ماهی سالمون خوراک دریایی طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی طرز تهیه ماهی کنجدی غذا با ماهی غذاهای دریایی همبرگر همبرگر قزل آلا همبرگر ماهی