پنج شنبه , ۱۰ مهر ۱۳۹۹

ماهی کنجدی

مواد لازم:
فیله ماهی (شیر، قباد…) = ۳۰۰ گرم
کنجدخام= دو قاشق غذاخوری
سس خردل = دو قاشق غذاخوری
شیر=دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top