دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

ماکارونی با سس ناپلین

مواد لازم:
ماکارونی=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=۱ کیلو
فلفل دلمه ای=۱ عدد
قارچ=۲۵۰ گرم
کرفس=۳ ساقه
پیازچه=۱۰۰ گرم
جعفری=۵۰ گرم
هویج=۲ عدد
سیر=۲ حبه
شکر=۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=۳ قاشق غذاخوری
سس فلفل تند=۲ قاشق غذاخوری
سرکه=۴ قاشق غذاخوری
کره=۵۰ گرم
آویشن،زیره از هر کدام=۱ قاشق مرباخوری
جوز هندی=۲/۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر گودای رنده شده=به میزان لازم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار داده،سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آن را بگیرید و سپس رنده کرده تا به صورت پوره درآید. سبزیجات را خوب بشویید،ریز خرد نمایید و با کره تفت دهید تا نرم شود سپس پوره گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد تا سس غلیظ شود؛ماکارونی را آبکش کرده و در ظرف بریزید و سس گرم را روی آن ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید بعد از آبکش کردن ماکارونی،مواد را لابلای آن بریزید و ۲۰ دقیقه آن را دم کرده و سپس سرو نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top