مواد لازم:
ماکارونی :۱ بسته
گوشت:۵/۰
جعفری ساطوری شده،۳ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ :۱ عدد
تخم مرغ:۴ عدد
کره :۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری :۱ قاشق سوپخوری
روغن :۴۰۰ گرم
نمک ،فلفل و ادویه :به اندازه
طرز تهیه:
ماکارونی در آب می جوشانیم و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید،نیم پز که شد آن را آبکش کنیدو آب نیم گرم روی آن بدهید تا به هم نچسبد.
پیاز را در روغن تفت دهید . گوشت چرخ کرده را هم در آن در آن تفت دهید و با نمک وفلفل ،ادویه و یک پیمانه آب بگذارید تا جا بیفتد . وقتی آب آن کم شد جعفری ساطور یشده را اضافه کنید.
سپس قالب مورد نظرتان را خوب چرب کنیدو آرد سوخاری را روی آن بپاشید. زرده و سفیده ی تخم مرغ ها جدا گانه خوب بزنید و سپس با ماکارونی مخلوط کنید. ته قالب مقداری از ماکارونی را بریزید و
روی آن گوشت بریزید و دوباره ماکارونی بریزید ،نمک و فلفل اضافه کنید و دم کنید. بعد از آماده شدن ماکارونی آن را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با کره چرب کنید و با پنیر رنده شده تزئین کنید.