جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

مثلث‌های خامه‌ای

مواد اولیه :

  • آرد دو پیمانه
  • بیکینگ‌پودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
  • شکر دو قاشق مرباخوری
  • پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم (نصف پیمانه)
  • خامه ۳۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
  • شوید خردشده یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد

 طرزتهیه:

آرد، شکر، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنیر باقی‌مانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top