مواد اولیه :
- آرد دو پیمانه
- بیکینگپودر و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
- شکر دو قاشق مرباخوری
- پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم (نصف پیمانه)
- خامه ۳۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه)
- شوید خردشده یک قاشق غذاخوری
- تخممرغ یک عدد
طرزتهیه:
آرد، شکر، نمک و بیکینگپودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. کمی از پنیر را کنار گذاشته و بقیه را به مواد بالا اضافه کرده با شوید و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را زیاد ورز ندهید و به صورت مستطیل روی میز کار گذاشته و به شکل مثلث (سه گوش) برش دهید. روی آنها با قلممو تخممرغ زده و پنیر باقیمانده را بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها آب شده و طلایی شوند.