دوشنبه , ۱۰ آذر ۱۳۹۹

مجبوس هامور

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:
ماهی هامور=۴ قطعه
برنج=۱ پیمانه
آب=۱ و ۲/۱ پیمانه
پیاز=۱ عدد بزرگ
روغن=به مقدار لازم
سیر=۴ حبه
گشنیز تازه خرد شده=۱ لیوان
ترخون=کمی
گوجه فرنگی خرد شده=۱ عدد
فلفل سبز تند=۲ عدد
ادویه گرام ماسالا=۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ پیاز را به همراه سیر خرد کرده در روغن سرخ کنید.
۲٫ گوجه فرنگی خرد شده  را به پیاز اضافه کرده کمی تفت دهید.
۳٫ گشنیز و ترخون خرد شده را به همراه فلفل سبز به مواد اضافه کرده کمی تفت دهید.
۴٫ قطعات ماهی را به مواد اضافه کرده سپس به آن ادویه اضافه کرده و بگذارید به همراه مواد کمی سرخ شود.
۵٫ برنج را به مواد اضافه کرده روی آن آب بریزید.
۶٫ بگذارید برنج به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم دم بکشد.
نکته: می توانید ماهی را قبل از اضافه کردن در روغن سرخ کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top