شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

مربای سیب گلاب

مواد اولیه :

  • سیب گلاب و شکر از هر کدام یک کیلوگرم
  • گلاب نصف پیمانه
  • سرکه یک پیمانه
  • آب و رنگ خوراکی به دلخواه به میزان لازم

مربای سیب گلاب

طرز تهیه:

در حال حاضر سیب گلاب در بازار وجود دارد و بهترین موقع برای درست کردن مربای آن است. در ضمن این مربا را می‌‌توان در افطار هم مصرف کرد اما تعجب نکنید که چرا قرمز رنگ است به خاطر این‌که از رنگ مجاز خوراکی استفاده کردم شما هم آن را تهیه نمایید.

داخل کاسه بزرگی آب سرد و سرکه ریخته سپس پوست سیب را کنده و بدون این‌که چوب میانی آن کنده شود با یک چاقوی تیز انتهای سیب را خارج و سیب‌ها را داخل آب سرد و سرکه می‌گذاریم. داخل قابلمه‌ای آب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش بیاید سیب‌ها را از آب و سرکه خارج کرده و در آب‌جوش می‌اندازیم تا بپزد. آبکشی را در کاسه‌ای قرار داده و سیب‌های پخته را داخل آن می‌ریزیم. آب جمع‌شده را مجددا به قابلمه برمی‌گردانیم. شکر را اضافه و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکر حل شود. سپس گلاب و سیب‌ها را اضافه کرده پس از ۲۰ دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم. بهتر است صبر کنیم تا مربا در قابلمه خنک شود سپس مربا را در ظرف دلخواه می‌ریزیم.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top