مواد اولیه :
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
موسیر دو قاشق غذاخوری
آلبالو یک پیمانه
گردو خرد شده نصف پیمانه
رزماری یک قاشق چایخوری
عسل یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل از هر کدام ۸/۱قاشق چایخوری
آب آلبالو ۸/۱پیمانه
طرز تهیه
روغن زیتون را درون قابلمه مسی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس موسیرها را خرد کرده و به روغن اضافه میکنیم. دو تا سه دقیقه حرارت میدهیم تا موسیرها کمی تغییر رنگ داده و نرم شوند. سپس گردوها را با هاون خرد نموده، برگهای تازه رزماری را نیز شسته و با سبزی خردکن یا ساطور کاملا ریز میکنیم. هسته آلبالوها را در آورده و بعد هر کدام را به چهار قسمت تقسیم مینماییم. گردو، برگ رزماری و آلبالوها را داخل قابلمه ریخته و پنج دقیقه صبر میکنیم تا با حرارت ملایم کمی پخته شوند، در این مرحله نمک و فلفل زده و عسل را به همراه آب آلبالو کمکم به مواد میافزاییم. سپس ظرف را روی حرارت زیاد میگذاریم تا جوش بیاید. کف مربا را یکی، دو بار گرفته و تا جایی حرارت میدهیم که شربت آن غلیظ شود.