پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای البالو با عطر رزماری

مواد اولیه :


روغن زیتون           سه قاشق غذاخوری

 موسیر                          دو قاشق غذاخوری

 آلبالو                         یک پیمانه

 گردو خرد شده                    نصف پیمانه

 رزماری                        یک قاشق چایخوری

 عسل                       یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل از هر کدام           ۸/۱قاشق چایخوری

 آب آلبالو                             ۸/۱پیمانه

طرز تهیه

روغن زیتون را درون قابلمه مسی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس موسیرها را خرد کرده و به روغن اضافه می‌کنیم. دو تا سه دقیقه حرارت می‌دهیم تا موسیرها کمی تغییر رنگ داده و نرم شوند. سپس گردوها را با هاون خرد نموده، برگ‌های تازه رزماری را نیز شسته و با سبزی خردکن یا ساطور کاملا ریز می‌کنیم. هسته آلبالوها را در آورده و بعد هر کدام را به چهار قسمت تقسیم می‌نماییم. گردو، برگ رزماری و آلبالوها را داخل قابلمه ریخته و پنج دقیقه صبر می‌کنیم تا با حرارت ملایم کمی پخته شوند، در این مرحله نمک و فلفل زده و عسل را به همراه آب آلبالو کم‌کم به مواد می‌افزاییم. سپس ظرف را روی حرارت زیاد می‌گذاریم تا جوش بیاید. کف مربا را یکی، دو بار گرفته و تا جایی حرارت می‌دهیم که شربت آن غلیظ شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top