جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

مربای انجیر سفید

مواد اولیه :


انجیر سفید                              ۴۰۰ گرم

 شکر                                                      ۳۵۰ گرم

 آب                                               سه پیمانه

 هل سبز                  چهار عدد

 آبلیمو               یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

آب و شکر را در قابلمه لعابی روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید. انجیرها را شسته، سپس به شهد در حال جوش اضافه می‌کنیم تا انجیرها بپزند و شهد مربا قوام بیاید. وقتی شهد مربا غلیظ شد، هل و آبلیمو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط می‌کنیم. پس از پنج دقیقه حرارت را خاموش نموده و اجازه می‌دهیم که مربا در قابلمه خنک شود. می‌توانیم مربا را در ظرف یا شیشه مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنیم.

نکــته:

بهتر است از انجیرهای پخته، ولی سالم استفاده کنید. انجیر نباید حالت له‌شدگی داشته باشد.

می‌توانید به جای هل از یک قاشق سوپخوری گلاب استفاده کنید.

اگر انجیر کمی نارس بود، به مقدار شکر ۵۰ گرم اضافه کنید.

مربای انجیر سفید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top