پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای انجیر سیاه

مواد اولیه :


انجیر سیاه                          ۵۰۰ گرم

 آب                                   دو و نیم پیمانه

 شکر                                       ۷۵۰ گرم

جوهرلیمو                    ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه

روی انجیرها را با خلال دندان چند سوراخ می‌زنیم و آنها را دانه‌دانه داخل یک قابلمه لعابی می‌چینیم، سپس آب را روی انجیرها ریخته و شکر را نیز به آن می‌افزاییم. شکر باعث می‌شود که انجیرها سفت شده و در اثر جوش خوردن از هم وا نروند. مربا را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط می‌جوشانیم، تا انجیرها کاملا شفاف و طلایی شوند. در انتها جوهرلیمو را نیز اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانیم دو قاشق مرباخوری گلاب را هم در آخر پخت به مربا اضافه کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top