پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای بهار نارنج زعفرانی

مواد اولیه :


شکوفه بهار نارنج جوش‌خورده     سه پیمانه

شکر                                         چهار پیمانه

 آب                            چهار پیمانه

زعفران آب‌کرده غلیظ        یک قاشق چایخوری

 جوهرلیمو                 نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

شکوفه‌ها را درون ظرف آب ریخته، هر شش ساعت یک‌بار آب ظرف را عوض می‌کنیم، بهتر است این کار را چهار تا پنج بار تکرار کنیم.

شکر را درون قابلمه آب ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا شکر آب شده و شربت به قوام آید. در این فاصله درون قابلمه‌ای آب ریخته، بهار نارنج‌ها را درون آن می‌ریزیم و روی شعله گاز قرار می‌دهیم تا به آرامی به جوش بیاید، پس از چند جوش بهار نارنج‌‌ها را آبکش می‌کنیم. به این ترتیب تلخی بهار گرفته می‌شود.

پس از قوام آمدم شربت آن را از صافی رد می‌کنیم و می‌گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس بهارنارنج‌ها را درون آن ریخته، روی شعله ملایم قرار می‌دهیم تا مربای‌مان کاملا جا بیفتد و آماده شود. در این مرحله جوهرلیمو و زعفران را اضافه می‌کنیم. پس از چند جوش شعله گاز را خاموش می‌کنیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top