پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای بهار نارنج

مواد اولیه :

  • بهار نارنج و شکر هر کدام دو کیلوگرم
  • آب دو لیوان
  • آهک یک کیلوگرم
  • آبلیمو ۲ ق س

طرز تهیه:

این مربا در شمال ایران طرفداران بسیاری دارد زیرا دسترسی به بهار نارنج در آنجا بسیار آسان است. به محض چیدن بهار نارنج باید سریع پخته شود. بهارنارنج را چند ساعت در آب و آهک قرار می‌دهیم سپس از آب خارج کرده سه مرتبه آن را در ظرف مناسبی می‌جوشانیم و آب آن را عوض می‌کنیم. ۲۴ ساعت هم در آب سرد گذاشته طی این مدت سه مرتبه آب آن را عوض می‌‌کنیم، شکر را با دو لیوان آب می‌جوشانیم و از صافی عبور می‌‌دهیم. بهار نارنج را در شربت می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید. پس از قوام آمدن دو قاشق سوپخوری آبلیمو به آن اضافه کرده یکی، دو جوش که زد از روی حرارت بر می‌داریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top