پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای به و گردو

مواد اولیه :

  • به یک کیلوگرم
  • شکر ۸۰۰ گرم
  • گردوی خرد شده ۵۰۰ گرم
  • آب یک پیمانه
  • پودر هل یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یک قاشق مرباخوری

 مربای به و گردو

طرز تهیه:

به را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. شکر، آب و به را در قابلمه‌ای ریخته و روی شعله گاز می‌گذاریم تا با حرارت ملایم جوش بیاید زمانی که شکر قوام آمد و به پخته شد، هل و آبلیمو را می‌افزاییم. گردوی خرد شده را کمی تفت داده و به مربای آماده شده اضافه می‌کنیم و از روی حرارت بر می‌داریم. در ظرف مورد نظر سرو و تزیین می‌کنیم.

نکته:

در قابلمه را تا زمان پخت مربا بر نمی‌داریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top