مواد اولیه :
- به یک کیلوگرم
- شکر ۸۰۰ گرم
- گردوی خرد شده ۵۰۰ گرم
- آب یک پیمانه
- پودر هل یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
به را به صورت نگینی خرد میکنیم. شکر، آب و به را در قابلمهای ریخته و روی شعله گاز میگذاریم تا با حرارت ملایم جوش بیاید زمانی که شکر قوام آمد و به پخته شد، هل و آبلیمو را میافزاییم. گردوی خرد شده را کمی تفت داده و به مربای آماده شده اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم. در ظرف مورد نظر سرو و تزیین میکنیم.
نکته:
در قابلمه را تا زمان پخت مربا بر نمیداریم.