پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای به

مواد اولیه :


به                                             پنج عدد

 شکر                                      هفت پیمانه

جوهرلیمو                      یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

به را با پوست رنده کرده یا قالب می‌زنیم سپس لابه‌لای آنها شکر پاشیده و ۲۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا آب بیندازد. سپس به را در قابلمه ریخته و حدود دو الی سه ساعت با حرارت ملایم می‌‌جوشانیم تا خوب جا بیفتد و رنگ بدهد. در آخر جوهرلیمو را اضافه کرده و می‌گذاریم چند ساعتی در قابلمه در بسته بماند تا خنک شود. سپس در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

نکته:

بهتر است مربای به در ظرف مسی درست شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top