پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای توت فرنگی

مواد اولیه :


 توت‌فرنگی درشت و سفت ۵۰۰ گرم

 شکر ۳۵۰ گرم

 آب لیمو ترش یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

توت‌فرنگی را با آب سرد شسته و برگ‌های سر آن را جدا می‌‌کنیم. شکر را لابه‌لای آن پاشیده و چند ساعت در یخچال قرار می‌‌دهیم تا آب بیندازد، سپس توت‌فرنگی را خارج می‌‌کنیم. آب و شکر را داخل دستگاه گذاشته با قدرت ۱۰۰ درصد و بدون درپوش به مدت ۱۰ دقیقه زمان می‌‌دهیم تا به جوش آید و قوام یابد. پس از قوام آمدن توت‌فرنگی را افزوده و با قدرت ۶۰ درصد ۱۰ دقیقه دیگر زمان می‌‌دهیم. سپس آب لیمو را اضافه کرده دوباره داخل دستگاه گذاشته و با قدرت ۱۰۰ درصد پنج دقیقه دیگر می‌‌گذاریم بجوشد. مربا را از دستگاه خارج کرده بعد از خنک شدن داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.


نکته:

با افزودن کمی ژلاتین و پوره کردن توت‌فرنگی می‌توان مارمالاد درست کرد.

ما بین کار مربا را هم می‌زنیم اگر کف داشت کف روی شربت را می‌گیریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top