یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

مربای زنجبیل

مواد اولیه :


 زنجبیل تازه                                                                                          ۲۵۰ گرم

 شکر                                                                                                       ۴۰۰ گرم

 آبلیمو                                                                                                            یک قاشق مرباخوری

 آب                                                                                                               یک پیمانه

طرز تهیه

زنجبیل را پوست کنده و به صورت خلالی خرد می‌کنیم، سپس آنها را سه مرتبه جوشانده و تلخی زنجبیل‌ها را می‌گیریم. شکر را با آب درون قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت قرار داده و می‌گذاریم تا به مدت پنج دقیقه بجوشد. پس از آن زنجبیل‌ را که تلخی آنها را گرفته‌ایم به مخلوط آب و شکر اضافه کرده و می‌گذاریم تا به مدت نیم ساعت روی حرارت بجوشند. در آخر آبلیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت برمی‌داریم.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top