پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای شاتوت

مواد اولیه :

  • شا‌توت ۵۰۰ گرم
  • شکر ۶۰۰ گرم
  • آب ۴۰۰ سی‌سی

   طرز تهیه:

حال که فصل شا‌توت است بهترین زمان برای تهیه مربا آن می‌باشد به ویژه که این مربا شکر کمتری نسبت به سایر مرباهای دیگر نیاز دارد پس دست به کار شوید تا شا‌توت در بازار هست به اتفاق هم این مربا را آماده کنیم.

ابتدا شکر را با آب داخل قابلمه لعابی ریخته و حرارت می‌دهیم تا شربت ما قوام بیاید سپس شاتوت را به آن اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم.

پس از این مدت، حرارت را خاموش کرده مربای ما آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top