مواد اولیه :
نارنج درسته ۱۰ عدد
شکر یک و نیم کیلوگرم
آب شش پیمانه
جوهرلیمو نصف قاشق چایخوری
خلال پرتقال و نارنج ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
اول پوست نارنجها را ریز رنده میکنیم تا یک لایه نازک از پوست برداشته شود. سپس کمی از سر نارنج برش میدهیم. سر پوست نارنج را کمی بالا گرفته وسط نارنجها را با یک قاشق کوچک در میآوریم طوری که نارنجها پاره نشوند.
در قابلمه آب را به جوش میآوریم نارنجها را درون قابلمه گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه به جوش آید. سپس در آبکش ریخته و این عمل را سه بار انجام میدهیم تا تلخی نارنجها گرفته شود.
در ظرف بزرگی آب میریزیم و نارنجها را به مدت ۲۴ ساعت در آن قرار میدهیم تا تلخی نارنج گرفته شود گاهی آب آن را عوض میکنیم. برای درست کردن شربت، آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا شکر در آب حل شود و شربت قوام بیاید. سپس نارنجها را در شربت قرار داده و به مدت ۲۵ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم. در آخر جوهر لیمو را افزوده و صبر میکنیم تا شربت کاملا به خورد نارنج برود. بعد از آماده شدن خلال پرتقال و نارنج را داخل مربای نارنج میریزیم و در ظرف مناسب در یخچال نگهداری میکنیم.