پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

مربای هویج قالبی

مواد اولیه :


هویج درشت                                                                                           ۵۰۰ گرم

 شکر                                                                                                    ۵۰۰ گرم

 آب پرتقال                                                                               یک پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)

 آب                                                                                      یک پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)

 پوست پرتقال رنده شده                                                                     یک قاشق سوپخوری

 آب لیمو تازه                                                                                 یک قاشق سوپخوری

 وانیل                                                                                         نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

پوست هویج را گرفته و آن را از طول به قطر سه میلی‌متر ورقه می‌‌کنیم، سپس با قالب‌های شیرینی کوچک به شکل‌های مختلف هویج را قالب می‌زنیم و در قابلمه پیرکس ریخته و روی آن آب جوش می‌ریزیم، طوری که روی هویج‌ها را بپوشاند. در ظرف را گذاشته و در دستگاه مایکروویو قرار داده و با قدرت ۱۰۰ درصد، ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم سپس در ظرفی دیگر شکر، آب پرتقال و آب را ریخته و بدون درپوش داخل دستگاه می‌‌گذاریم. با قدرت ۱۰۰ درصد ۲۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا بجوشد و غلیظ شود. سپس هویج را به همراه پوست پرتقال رنده شده به مخلوط آب پرتقال اضافه می‌کنیم، این بار با قدرت ۶۰ درصد، ۱۵ دقیقه زمان داده تا کاملا قوام آید. انتهای زمان پخت آبلیمو را افزوده و بعد از خارج کردن از دستگاه وانیل را اضافه می‌کنیم، پس از سرد شدن در ظرف خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top