شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

مربای هویج و عسل

مواد اولیه :



هویج                                                                                                         یک کیلوگرم

عسل                                                                                                         ۵۰۰ گرم

گلاب                                                                                   یک قاشق چایخوری

عرق هل                                                                                                         یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

هویج‌ها را پس از تمیز و رنده کردن با سه لیوان آب و عسل قوام آمده، مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم چند ساعتی می‌پزیم تا مربا کاملا غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده، پس از پنج دقیقه مربا را از روی حرارت  برمی‌داریم تا خنک شود. قبل از ریختن مواد داخل شیشه، عرق هل را اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توان از خلال پسته هم استفاده کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top