مواد اولیه :
- هویج بزرگ سه عدد
- شکر دو پیمانه
- مخلوط آب و آهک یک استکان
- هل به میزان لازم
- آب یک لیتر
طرز تهیه:
همه شما تا به حال یک بار هم که شده مربای هویج را درست یا آماده آن را تهیه کردهاید اما اگر این مربا به شکل گل باشد هم اشتهای فرد را برمیانگیزد و هم زیبایی ظاهری سفره شما را دو چندان میکند البته برای درست کردن آن باید حوصله به خرج دهید.
هویجها را پوست کنده و به صورت ورقهای در میآوریم و به مدت ۲۴ ساعت در آب و آهک قرار میدهیم. هویجها را خارج کرده و در آب داغ میجوشانیم و آنها را لوله کرده و به شکل گل رز در میآوریم و با خلال دندان سفت میکنیم. سپس آنها را در شکر و آب که از قبل به صورت شربت در آوردهایم قرار میدهیم و هل را اضافه کرده و پس از خنک شدن داخل یخچال نگهداری میکنیم.