پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

مرصع پلو مخصوص

مواد اولیه :

  • برنج چهار پیمانه
  • کشمش پلویی یک پیمانه
  • آلو بخارا یک پیمانه
  • پیاز درشت یک عدد
  • پیاز ریز ۲۰ عدد
  • زردچوبه سه قاشق غذاخوری
  • روغن چهار قاشق سوپخوری
  • نمک و خلال پسته به میزان لازم

طرز تهیه:

این غذا یکی از اصلی‌ترین غذاهای استان زنجان به حساب می‌آید و در اکثر مهمانی‌های رسمی این غذا تهیه می‌شود. علاوه بر آن موادش در دسترس بوده و گوشت هم در آن استفاده نمی‌شود. البته هر فرد تزیین خاص خود را روی آن انجام می‌دهد.

پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم تا سبک و کمی طلایی شود. زردچوبه و نمک را به آن می‌افزاییم. برنج را شسته و به صورت کته می‌پزیم. وقتی آب برنج جوش آمد مخلوط پیاز، نمک و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم. (توجه کنید تا این مرحله در قابلمه باز باشد) میان برنج را یک گودال کوچک درست کرده و ۲۰ عدد پیاز ریز را داخل آن ریخته و می‌گذاریم تا برنج بپزد، آلو و کشمش را با مقداری روغن جداگانه تفت می‌دهیم و بعد ازکشیدن برنج در ظرف با آلو کشمش، پیاز و خلال پسته آن را تزیین و سرو می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top