مواد اولیه :
برنج یک کیلوگرم
روغن حیوانی چهار قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد
زعفران دمکرده دو قاشق غذاخوری
انار ساوه چهار عدد
ران مرغ شش عدد
روغن مایع چهار قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
رب انار به میزان لازم
نمک، فلفل و خلال پسته به میزان لازم
طرز تهیه
ران مرغها را با یک عدد پیاز، نمک و فلفل میگذاریم تا پخته شود، بعد آنها را همراه با زعفران، سرخ میکنیم. در ظرف دیگری یک عدد پیاز دیگر را رنده ریز کرده، همراه با سیرها آنها را با روغن حیوانی تفت میدهیم و در آخر انار دانه شده را به آن اضافه کرده، یک دقیقه تفت میدهیم و آنها روی مرغ سرخ شده میریزیم تا مرغ طعم سس را بگیرد.
برنج را خیس کرده و آن را دم میکنیم. در زمان دم کشیدن روی آن زعفران دم شده میریزیم تا برنج زعفرانی شود. زمان سرو برنج را کشیده، لابهلای آن انار تازه قرار میدهیم و روی آن را با خلال پسته تزیین میکنیم. میتوان در کنار مرغ اناریمان رب انار هم قرار داد تا در زمان سرو از آن برای روی غذا استفاده کرد. همچنین میتوان این غذا را لابهلا هم کشید و با هم سرو کرد.
در آخر کار هم روی برنج روغن حیوانی داغ شده میریزیم.