شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

مرغ پلو با تیکه های گوشت

مواد اولیه :      برنج – سه پیمانه     مرغ یا گوشت – ۲۵۰ گرم     زرشک در صورت تمایل – دو قاشق غذاخوری     زیره سیاه – یک قاشق غذاخوری     زعفران – به میزان لازم     روغن – به میزان لازم  طرز تهیه :                                                                                      گوشت یا مرغ را می‌‌پزیم. برنج را آبکش کرده، گوشت یا مرغ را لابه‌لای آن گذاشته و غذا را همراه با زیره دم می‌کنیم. پس از آماده شدن برنج زرشک را که تمیز نموده و شسته‌ایم و با کمی روغن و یک قاشق شکر تفت داده‌ایم جهت تزیین به همراه زعفران روی غذا می‌ریزیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top