مواد اولیه :
برنج چهار پیمانه
مرغ شش تکه
ماست نصف پیمانه
خرما ۳۶ عدد
کشمش ۳۰۰ گرم
پیاز داغ شش قاشق غذاخوری
نمک و روغن به میزان لازم
زعفران ۱/۴قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
زیره یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
قابلمه را روی حرارت گذاشته و مقدار نسبتا زیادی روغن داخل آن میریزیم و تکههای مرغ را در آن سرخ میکنیم، در همین حین نمک و زردچوبه را نیز به مرغ اضافه مینماییم. برنج را در قابلمهای دیگر آبکش میکنیم. در تابهای کشمش را در سه مرحله تفت میدهیم. خرما را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده، هسته آن را در میآوریم و فقط دو دقیقه آن را تفت داده و در انتها زیره را میافزاییم. ماست را با آب مخلوط کرده و روی مرغ سرخ شده میریزیم، تا جایی که سطح مرغ را بپوشاند و اجازه میدهیم چند جوش بزند. سپس در قابلمهای ابتدا برنج سفید را ریخته و روی آن چند عدد خرما قرار میدهیم، یک لایه نازک پیاز داغ و دوباره برنج میریزیم و تکههای مرغ را روی آن میگذاریم و این کار را تا تمام شدن مواد انجام میدهیم و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم میگذاریم تا دم بکشد. زمانی که برنج را داخل دیس کشیدیم روی آن زعفران، کشمش و کمی زیره میپاشیم. این غذا با ماست طعم فوقالعادهای دارد.