مواد اولیه :
- گوشت چرخ کرده و برنج از هر کدام ۵۰۰ گرم
- پیاز سه عدد
- زعفران ساییدهشده یک قاشق مرباخوری
- تخممرغ در صورت تمایل دو یا سه عدد
- روغن ۱۰۰ گرم
- ادویه یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و کره به میزان لازم
مصالح پلو
طرز تهیه:
مصالحپلو از چلوهای خوشمزهای است که شاید تا به حال آن را امتحان نکرده باشید. اما اینکه چرا نام این برنج را مصالح گذاشتهاند من خبر ندارم، اگر شما متوجه شدید حتما به ما یادآوری کنید. این پلو را در منزل تهیه کرده و از آن لذت ببرید. برای تهیه این پلو، برنج را آبکش کرده و در قابلمه میریزیم و لابهلای برنج، ادویه میپاشیم. بعد از گرفتن عرق برنج، زعفران ساییده را با آبجوش دم کرده به همراه نصف لیوان آب گوشت یا آب ساده و سه تا چهار قاشق روغن روی سطح برنج میریزیم و پلو را دم میکنیم. پیازها را با رنده ریز کرده و گوشت را با پیاز رندهشده، ادویه، نمک و فلفل مخلوط مینماییم. سپس از این مخلوط گلولههایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد میکنیم و با انگشت سطح آن را سوراخ کرده و در تابهای که در آن روغن ریختهایم سرخ میکنیم. برنج را در قابلمه مخلوط کرده و در دیس میکشیم. بعد کمی برنج زعفرانی و کره آبکرده بر روی سطح پلو ریخته و شامیهای سرخشده را بر روی آن میچینیم. میتوانیم تعدادی تخممرغ را نیمرو کرده و به همراه شامیها بر روی پلو چیده و سرو نماییم.