مواد اولیه :
مـارمالاد هـندوانه
مـواد لازم
هندوانه بدون هسته و پوره شده: هشت پیمانه
شکر: دو پیمانه
آب لیمو تازه: نصف پیمانه
پودر پکتین: دو قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین: دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه
هندوانه را با آبلیمو، ژلاتین و پکتین در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. بهتر است از قابلمه استیل یا لعابی استفاده کنیم. حرارت را ملایم کرده تا کاملا داغ شده، ولی جوش نیاید. وقتی حباب هوا در اطراف قابلمه ایجاد شد، شکر را به قابلمه اضافه کرده و شروع به همزدن میکنیم. پس از این که شکر در مارمالاد حل شد، اجازه میدهیم تا مارمالاد برای دو دقیقه بجوشد، سپس مارمالاد را در شیشههای شسته و خشک شده ریخته و در آنها را میبندیم. شیشهها را در قابلمهای قرار داده و تا نیمه شیشهها در قابلمه آب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا آب داخل قابلمه برای ۱۰ دقیقه بجوشد. حرارت را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شیشهها در قابلمه خنک شوند، حال شما مارمالاد هندوانهای دارید که بدون یخچال برای سه ماه قابل نگهداری است.
نکته
توجه کنید از شیشههای در فلزی استفاده کنید.
در شیشه را خوب ببندید.
خشک و تمیز بودن شیشه در ماندگاری مارمالاد بسیار مهم است.
پکتین را میتوانید از لوازم قنادیها تهیه کنید. اگر پکتین در دسترس نبود، میتوانید پنج عدد سیب را پوست کنده، خرد کنید و با یک لیوان آب روی حرارت ملایم پخته، سپس سیبها را رنده کرده و به مارمالاد اضافه کنید.