- آرد ۳۱۰ گرم
- شیر ۳۱۰ میلیلیتر
- کره آبشده ۱۲۵ گرم
- شکر ۱۲۵ گرم
- تخممرغ زده شده دو عدد
- بیکینگپودر چهار قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
آرد و بیکینگپودر را در ظرفی الک کنید، بعد شکر را به آن اضافه کرده سپس وسط آن را گود و آنگاه شیر، تخممرغ و وانیل را مخلوط کرده و داخل آن بریزید، بعد کره آبشده خنک را به آن بیفزایید و همه مواد را با هم مخلوط کنید، شکلات چیپسی را درون قالبهای از قبل چرب شده بریزید و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید، بعد از دو دقیقه به کمک پالت از قالب جداکرده و روی پنجره سیمی خنک کنید.