پنج شنبه , ۳ تیر ۱۴۰۰

مـربای گـردو

مواد اولیه :



مـربای گـردو

 مـواد لازم

مغز گردوی تازه:                           ۵۰۰ گرم  
شکر:                                         ۵۰۰ گرم  
آب:                                          ۲۵۰ میلی‌لیتر  
چوب دارچین:                              یک عدد  
جوهرلیمو:                                  ۱/۸ قاشق چایخوری 
 نمک:                                         به میزان لازم

 طرز تهیه

مغز گردو را در آب و نمک قرار می‌دهیم تا پوست آن به راحتی جدا شود، سپس آنها را در آب سرد قرار داده تا هم گردوها سفت شوند و هم نمک آنها از بین برود.

آب و شکر را در یک قابلمه لعابی ریخته، روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا بجوشد و کمی قوام بیاید. بعد مغز گردو‌ها را همراه چوب دارچین به آن اضافه می‌کنیم. برای پخت مربا ۲۰ دقیقه زمان نیاز است. در انتها جوهرلیمو را در کمی آب سرد حل نموده، به مربا افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

بهتر است مربا یک شب در قابلمه در بسته بماند و روز بعد آن را در شیشه موردنظر ریخته و در یخچال نگهداری کنیم.

 نکته

اگر گردوی تازه در دسترس شما نبود، می‌توانید گردوی خشک را در آب خیس کرده تا نرم شده و بعد پوست آن را جدا کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top