سه شنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۹

مـرصع ‌پلــو

مواد لازم:
برنج = یک کیلو
مرغ= یک عدد
کشمش پلویی= ۱۰۰ گرم
زرشک=۱۵۰ گرم
خلال‌پسته=۱۰۰ گرم
خلال بادام=۱۰۰ گرم
روغن=۱۵۰ گرم
خلال پرتقال=دو پیمانه
پیاز=دو عدد
زعفران ساییده= به میزان لازم
فلفل=به میزان لازم
نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز و نمک می‌پزیم. گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و به اندازه‌های متوسط خرد می‌کنیم. برنج را آبکش کرده سپس در ‌قابلمه، کمی آب و روغن می‌ریزیم. نصف برنج را در قابلمه ریخته و مقداری مرغ خرد شده را روی آن می‌ریزیم. بقیه برنج را در قابلمه ریخته، خلال بادام و پرتقال را لایه‌لایه روی برنج قرار داده و صبر می‌کنیم تا دم بکشد. زرشک و کشمش را با کمی شکر در روغن سرخ می‌کنیم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض می‌کنیم.
آب مرغ را می‌جوشانیم تا غلیظ شود. هنگام کشیدن برنج، دو یا سه کفگیر از روی برنج برداشته و با مقداری زعفران مخلوط می‌کنیم. مقداری خلال بادام، پرتقال و پسته را با کشمش و زرشک سرخ کرده، با مخلوط زعفرانی هم می‌زنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top