دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

منسف

این غذا را مردم کشور فلسطین در وعده سحری طبخ می کنند.
مواد لازم :
شیر =یک لیتر
نشاسته =یک و نیم قاشق غذاخوری
ماست =دو فنجان
تخم مرغ =یک عدد
هل =یک قاشق چایخوری
میخک پوست کنده و خرد شده =کمی
روغن زیتون
نعنا =یک قاشق غذاخوری
سیر=دو حبه
نان یا بیسکویت ترد =(به دلخواه)
گوشت =۴۰۰ گرم
برنج =چهار پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را همراه با گوجه فرنگی، فلفل سبز، ادویه، گوشت، دارچین، پیاز، جوز، نمک و فلفل سیاه روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. شیر، ماست، هل، نشاسته و تخم مرغ را درون مخلوط کن ریخته و خوب به هم بزنید تا یکنواخت شود. سپس آن را روی اجاق گاز قرار داده و حرارت دهید تا به شکل پودینگ درآید. حال گوشت را درون آن ریخته و بگذارید بجوشد. سیر خرد شده را در روغن زیتون ریخته و سپس به ترکیب گوشت اضافه کنید. نعنا را نیز به آن افزوده و بگذارید پنج دقیقه دیگر بجوشد. حال آن را از روی حرارت بردارید. برنج را نیز به روش عادی بپزید. سینی بزرگی را انتخاب کرده و نان ها را کف آن بچینید، آب محلول گوشت را روی برنج ها ریخته و بگذارید تا برای چند لحظه به خورد آن برود. سپس برنج را روی آن اضافه کرده و بعد قطعات گوشت را روی آن بریزید. برای تزئین نیز از کمی خلال بادام و نعنا و… استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top