شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

موساکا گوشت و بادنجان

مواد لازم:
بادمجان= ۵ تا ۶ عدد
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سیب زمینی=۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای=۲ عدد
پنیر پیتزا=۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی=۳قاشق سوپخوری
نمک وفلفل=به میزان لازم
سس سفید=۱ونیم پیمانه
طرز تهیه:
کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و می مالیم.
سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده (کمی سرخ می کنیم) را کف ظرف چیده روی آنها نمک می پاشیم
بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده می پوشانیم.
گوشت را سرخ کرده ،فلفل دلمه ای و رب به آن زده روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی مواد ریخته و در آخر پنیر پیتزا پاشیده و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار می د هیم.
سس سفید:
۱/۵ لیوان شیر را با ۱ قاشق سوپخوری آرد مخلوط کرده روی حرارت مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود بعد یک قاشق کره افزوده و از روی شعله بر می داریم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top