پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

میتلف با سس گوجه فرنگی

 

 

 
گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده= ۷۵۰ گرم
کرفس خرد شده ریز= ۲ پیمانه
آرد سوخاری= سه چهارم پیمانه
شیر پاستوریزه= ۵/۱ پیمانه
تخم مرغ=  ۱ عدد
پیاز سرخ شده ریز =۳ قاشق غذاخوری
سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری
زعفران= ۱ قاشق چای خوری
دارچین= ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل= به میزان دل خواه
روغن مایع=  ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم.
سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم.
کرفس خرد شده ی ریز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم.
مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.
سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد ۱۰× ۳۰ سانتی متر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود.
بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را، با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم.
درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت ۵/۱ ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵درجه ی سانتی گراد، می پزیم.
باید توجه کنیم که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم.
آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top