چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

میکس رول مثلثی

مواد لازم:
گوشت دو بار چرخ شده= ۲۵ گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم
سیب زمینی= یک عدد ، پخته و چهارقاچ
روغن= دو قاشق سوپخوری
سینه مرغ= ۳۰۰ گرم
سیب زمینی= ۱۰۰ گرم ، پخته
کره= ۲۰ گرم
جوی پرک= ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= ۷۵ گرم ، رنده شده
زنجبیل ، نمک، فلفل سفید، زردچوبه = به مقدار لازم
کرانچی ، چیپس= از هر کدام یک بسته
جعفری= ۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه قرمز= ۴ برش بلند قطر نیم سانت
طرز تهیه:
گوشت و ادویه را کاملا ورز داده ، روی نایلکس پهن کنید. سیب زمینی چهارقاچ شده که تیزی لبه هایش را گرفته اید وسط گوشت قرار داده ، گوشت را دور آن مانند رولت ببندید . اطراف رولت را در روغن کمی سرخ کرده ، بگذارید تا سرد شود. جو را در آبگرم یک ساعت خیس کنید بعد از آب درآورده خوب فشار دهید . سینه مرغ و جو پرک را از چرخ گوشت رد کرده با پنیر ، سیب زمینی و ادویه مخلوط کرده کاملا ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند . کرانچی و چیپس را پودر کرده با جعفری خرد شده مخلوط کنید.
کف سینی فر را مقداری از این پودر بپاشید و یک سوم مایه مرغ را روی آن به شکل مستطیل پهن کنید. سپس روی گوشت را روی مایه مرغ قرار دهید مقداری از مایه مرغ دو طرف گوشت قرار دهید روی آن نوار باریک فلفل دلمه ای را قرار دهید با بقیه مایه گوشت روی رول گوشت را بپوشانید و با دست به کل مواد مکعب مثلثی بدهید کرانچی و چیپس را به تمام اطرافش بچسبانید سینی را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.
نکته :
ـ می شود جای گوشت و مرغ را به همان نسبت عوض کرد . می شود به جای سیب زمینی پخته برای وسط رول گوشت از هویج پخته یا سوسیس کوکتل استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top