مواد اولیه :
- برنج پخته و میگو از هر کدام ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمهای نگینی خردشده یک عدد
- نخودفرنگی یک پیمانه
- گوجهفرنگی رندهشده و پیاز سرخ شده از هر کدام دو عدد
- رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
- روغن و زیره به میزان لازم
میگوپلــوبا نخودفرنگی
طرزتهیه:
شاید وقتی اسم این غذا را بشنوید به خودتان بگویید در این چند شماره اخیر چندین بار میگوپلو آموزش داده شده است. اما این میگوپلو طعم و عطر بینظیری داشته و با بقیه میگوپلوها فرق میکند. در ضمن عزیزان، میگو فسفر فراوانی دارد و انجام فعالیتهای ذهنی را برای شما لذتبخشتر میسازد.
برای تهیه این میگوپلو ابتدا میگوها را به دقت شسته سپس داخل یک تابه به همراه پیاز ریخته و سرخ میکنیم. فلفل دلمهای خردشده، گوجهفرنگی رندهشده، رب گوجهفرنگی و نخودفرنگی را به میگو اضافه کرده و تفت میدهیم. در مرحله بعد فلفل قرمز و برنج پخته را افزوده و مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم. سپس زیره را درون میگوپلو میریزیم و حرارت را کم میکنیم. وقتی عطر زیره پخش شد غذای ما آماده است. میگوپلو را در دیس کشیده و سرو مینماییم.