
مواد لازم:
میگو= نیم کیلوگرم
هویج خلالشده= دو عدد
سیبزمینی خلالشده= دو عدد
فلفل دلمهای خلال شده= دو عدد
تخممرغ= پنج عدد
آرد= یک پیمانه
پودرسوخاری= دو پیمانه
شیر =یک پیمانه
نمک، زردچوبه، ادویه، فلفل و روغن =به میزان لازم
بیکینگپودر =یک قاشق مرباخوری
طرزتهیه:
میگوها را پس از پوستکندن و شستن در یک پیمانه شیر خیس کنید. سپس بیکینگپودر، ادویه و تخممرغهارا با هم مخلوط کرده و میگوها را در این مایه قرار دهید بعد به آرد آغشته و دوباره در مایه تخممرغ بیندازید و در هویج، سیبزمینی و فلفل دلمهای بگذارید آنگاه در مایه تخممرغ قرار دهید در پایان در ظرف پودر سوخاری بغلتانید و در تابه میگوها را سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.