دوشنبه , ۵ آبان ۱۳۹۹

مُفَرَکه بالجِزِر

مواد لازم:
هویج=۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم
پیاز متوسط=۱ عدد
آب=۲ لیوان
روغن،نمک و فلفل=به میزان دلخواه
دارچین و آبلیمو=به میزان دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. دقت کنید که نباید پیاز زیاد سرخ شود. سپس گوشت را با کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم.
هویج ریز کرده را هم به گوشت می افزاییم و کمی تفت می دهیم. سپس دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می گذاریم هویج با حرارت ملایم بپزد و آب آن کشیده شود. بعد کمی دارچین و آبلیمو به آن اضافه می کنیم و غذا را با نان سرو می کنیم.
این غذا مخصوص کشور سوریه است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top