سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

مینی کاپ کیک شکلاتی

مواد اولیه :

  • کره نرم شده و پودر شکر ۵۰ گرم
  • آرد ۷۵ گرم
  • شیر یک قاشق سوپخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • بیکینگ پودر قاشق چایخوری
  • نمک و وانیل قاشق چایخوری
  • مواد لازم برای گاناش:
  • شکلات تخته‌ای سفید ۱۰۰ گرم
  • خامه ۵۰ گرم

طرز تهیه:

این مینی‌کاپ کیک آنقدر خوشمزه و جذاب است که همه آن را دوست دارند به ویژه بچه‌ها با دیدن آن ذوق‌زده می‌شوند. خانواده‌ام که علاقه خاصی به آن دارند و من اکثرا آن را تهیه می‌کنم شما هم امتحان نمایید.

فر را با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. مواد خشک را مخلوط و الک می‌کنیم(کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک) کره، پودر شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم سپس تخم‌مرغ و شیر را اضافه می‌کنیم و در نهایت مواد خشک را می‌افزاییم. مواد را داخل کیسه قیف‌دار ریخته و داخل کپسول‌های کوچک می‌ریزیم و بعد کپسول‌ها را در سینی چیده و داخل فر قرار می‌دهیم بعد از پختن و خنک شدن روی هر کدام را با مقداری گاناش تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه گاناش:

خامه و شکلات را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شکلات کاملا ذوب شود سپس آن را یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا سفت و شکل‌پذیر باشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top