مواد اولیه :
- کره نرم شده و پودر شکر ۵۰ گرم
- آرد ۷۵ گرم
- شیر یک قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
- تخممرغ یک عدد
- بیکینگ پودر قاشق چایخوری
- نمک و وانیل قاشق چایخوری
- مواد لازم برای گاناش:
- شکلات تختهای سفید ۱۰۰ گرم
- خامه ۵۰ گرم
طرز تهیه:
این مینیکاپ کیک آنقدر خوشمزه و جذاب است که همه آن را دوست دارند به ویژه بچهها با دیدن آن ذوقزده میشوند. خانوادهام که علاقه خاصی به آن دارند و من اکثرا آن را تهیه میکنم شما هم امتحان نمایید.
فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. مواد خشک را مخلوط و الک میکنیم(کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک) کره، پودر شکر و وانیل را با همزن میزنیم سپس تخممرغ و شیر را اضافه میکنیم و در نهایت مواد خشک را میافزاییم. مواد را داخل کیسه قیفدار ریخته و داخل کپسولهای کوچک میریزیم و بعد کپسولها را در سینی چیده و داخل فر قرار میدهیم بعد از پختن و خنک شدن روی هر کدام را با مقداری گاناش تزیین میکنیم.
طرز تهیه گاناش:
خامه و شکلات را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا شکلات کاملا ذوب شود سپس آن را یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سفت و شکلپذیر باشد.