پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

میکی موس خامه ای

مواد اولیه :



 تخم‌مرغ                                         چهار عدد

 شکر                                           ۱۰۰ گرم

 آرد                                               ۱۰۰ گرم

 آب جوش                         دو قاشق سوپخوری

 بیکینگ‌پودر                    یک قاشق چایخوری

 وانیل                        نصف قاشق چایخوری

 روغن مایع                   یک قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تزیین کیک

 خامه فرم گرفته                               ۵۰۰ گرم

رنگ مجاز خوراکی سیاه و قرمز      به میزان لازم

 موز                                                   یک عدد

 گردو خرد شده                           نصف پیمانه

 شیر                                          به میزان لازم

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا نموده، سفیده‌ها را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و برفی شده، به طوری که وقتی ظرف را بر می‌گردانیم، از ظرف بیرون نریزد. در ظرف دیگر زرده‌ها را با شکر و وانیل هم می‌زنیم تا کرم رنگ شده و کش‌دار شود. آب جوش و روغن مایع را به مخلوط زرده‌ افزوده و هم می‌زنیم. سپس مایه زرده را به سفیده افزوده و بالیسک به صورت دورانی هم زده، طوری که پف سفیده نخوابد. آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط نموده و روی مواد الک می‌کنیم و دوباره بالیسک دورانی هم می‌زنیم. مایه کیک را در قالب عروسکی ریخته و آن را در فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌ایم، به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌‌پزیم. قالب را از فر در آورده و اجازه می‌دهیم کیک داخل قالب خنک شود. پس از سرد شدن، کیک را از وسط به دو نیم نموده، یک قسمت را برروی میز کار قرار داده و روی آن را با قلم‌مو آغشته به شیر مرطوب می‌کنیم. سپس کمی خامه روی سطح کیک مالیده، موز حلقه شده و گردو را روی خامه می‌ریزیم. دوباره کمی خامه زده و قسمت دوم کیک را روی آن می‌گذاریم. روی سطح کیک را با شیر مرطوب نموده، با خامه می‌پوشانیم و در یخچال قرار می‌دهیم. باقیمانده خامه را به دو قسمت تقسیم نموده و با رنگ خوراکی سیاه و قرمز ترکیب می‌کنیم. گوش‌ها، چشم‌ها، ابروها و بینی عروسک را با خامه سیاه شکوفه می‌زنیم. لب‌های میکی‌موس را هم با خامه قرمز شکوفه زده و بقیه سطح کار را با استفاده از خامه سفید شکوفه می‌زنیم و تا زمان سرو در یخچال می‌گذاریم.

نکـته :

می‌توانید به جای ترکیب موز و گردو از میوه‌های دیگر در وسط کیک استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top