چهارشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۹

میگوی سوخاری

موادلازم:
آرد =یک پیمانه
شیر =نصف پیمانه
ماءالشعیر =۴/١ پیمانه
نمک و فلفل و پودر سیر= کمی
زعفران آب کرده یا زردچوبه=بمقدار لازم

این مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر ماست مانند به دست بیاد . میگوهای پاک شده را توی خمیر برنید و تو یک ظرف کوچیک که روغن توش شناور است و روغن کاملا داغ شده سرخ کنید. بعد بذارید روی دستمال آشپزخانه که روغنش بره و میل کنید.

لازم نیست که بذارید میگو قبلش پخته بشه چون که گوشتش اینقده لطیفه که سریع با سرخ کردن میپزه.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top