سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

میگو تایلندی

موادلازم :
میگو پاک کرده ونمک زده= ۳۰۰ گرم
روغن زیتون= ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز تازه وتند =۲ تا ۳ عدد
سیر =۱۰ حبه
پیاز متوسط خلال شده=۱ عدد
آب بیون (مرغ یا گوشت)= یک پیمانه
برگ ریحان= ۲۰ عدد
طرز تهیه:
ابتدا سیروفلفل را با هم کوبیده ودرروغن زیتون سرتفت میدهیم سپس میگوها را افزوده بعد از یک دقیقه که با حرارت زیاد تفت دادیم پیازخلالی را میافزائیم.هنگامی که پیازها روی حرارت زیاد بلوری رنگ شدند آب مرغ یا گوشت را افزوده وروی حرارت میگذاریم تا آب آن خشک شود. هنگامی که آب غذا خشک شد ، شعله را خاموش کرده وبرگهای ریحان را افزوده و سرو میکنیم.
دورچین : لیمو / لوبیا سبزوگل کلم وهویج بخار پز شده که درکره گیاهی سر تفت خورده.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top