پنج شنبه , ۱ مهر ۱۴۰۰

میگو پلو با نخودفرنگی

مواد لازم:
برنج=۵۰۰ گرم
نخود فرنگی پخته=۲۵۰ گرم
میگوی تمیز شده=۲۰۰ گرم
پیاز متوسط=۲ عدد
نمک،فلفل و ادویه=به دلخواه
گوجه فرنگی=۲ تا ۳ عدد
زعفران=به میزان لازم
روغن مایع=به میزان لازم
کره=۲۵ گرم
طرز تهیه:
۱٫ پیاز را خلال کنید و در ماهیتابه ای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید.
۲٫ گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته،نمک،فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید.
۳٫ مخلوط را بعد از ۵ دقیقه از روی حرارت برداشته و کره و زعفران آبکرده را بیفزایید.
۴٫ برنج را آبکش کرده و لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و بگذارید دم بکشد.
۵٫ بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجه فرنگی نگینی شده تزئین کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top