دوشنبه , ۱۰ آذر ۱۳۹۹

میگو پلو مکزیکی

مواد اولیه :



میگو ۵۰۰ گرم

 کنسرو ذرت یک قوطی

 فلفل دلمه‌ای یک عدد

 فلفل چیلی یک قاشق چایخوری

 نمک به میزان لازم

 روغن به میزان لازم

 برنج چهار پیمانه

 پیاز یک عدد

 سیر دو حبه

طرز تهیه:

قابل توجه خانم صداقت‌زاده از یزد که درخواست یک میگو پلو جانانه کرده بودند، من هم مثل شما با یک میگوپلو البته این بار به سبک مکزیکی موافقم امیدوارم از طبخ و مزه این میگوپلو لذت ببرید.

برنج را به همراه شش پیمانه آب ولرم روی حرارت می‌گذاریم در اواخر طبخ که آب برنج ته کشید و مغز آن پخته شد یک قاشق سوپخوری نمک و نصف پیمانه روغن اضافه می‌کنیم و آن را به هم زده حرارت را ملایم می‌کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه به صورت کته دم بکشد. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را در کمی روغن تفت داده سپس میگوها را که قبلا تمیز کرده‌ایم به آن می‌افزاییم. فلفل چیلی و ذرت را داخل بقیه مواد ریخته و حرارت را خاموش می‌کنیم. یک لیوان در وسط دیس گردی قرار می‌دهیم و برنج را دور لیوان می‌کشیم سپس لیوان را برداشته و میگوها را در قسمت وسط پلو می‌ریزیم.

نکته:

زمانی که میگو به صورت دایره در آمد پخته شده و بیشتر از آن میگو سفت می‌شود.

راز درست کردن یک کته خوب در میزان آب آن است به این صورت که به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب می‌ریزیم البته برنجی که لعابش زیاد باشد کته‌اش خوب نمی‌شود و متاسفانه برنج شفته می‌شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top