دوشنبه , ۱۰ آذر ۱۳۹۹

می یَدُم (لــَخ لــَخ) یک غذای اصیل بوشهری

مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه = برنج پخته یک کفگیر
ماهی= ۵۰۰ گرم یا تن ماهی ۱ عدد
ماهی ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط= ۱ عدد
سیر= ۶ حبه
شوید/ گشنیز ۱ پیمانه => شوید ۱۰۰ گرم
نمک/ فلفل/ ادویه به میزان دلخواه => فلفل سبز یا قرمز ۱۰۰ گرم

برنج رو خیس میکنیم. تن ماهی رو میگذاریم ۲۰ دقیقه توی آب بجوشد. یا ماهی رو میگذاریم توی آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه آبپزش میکنیم. پیازها رو خلال میکنیم و سرخش میکنیم. سیر و ادویه جات و فلفل رو توی غذاساز میکس میکنیم و توی پیاز میریزیم. وقتی کمی سرخ شدن سبزی رو اضاف میکنیم و میگذاریم خوب سرخ شه. و در آخر تن ماهی و یا ماهی جوش داده که ریز ریزش کردیم رو توی مواد میریزیم و میگذاریم ۶-۷ دقیقه سرخ بشن.

برنج ( به دلخواه کمی زردچوبه و به اندازه ۴ قاشق غذاخوری شوید برای خوش رنگ شدنش) میگذاریم جوش بیاد. آبکش میکنیم و برنج رو با مواد بالا مخلوط میکنیم و توی دیگ میریزیم که دم بیاد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top