سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

نان اردک

مواد اولیه :

  • آرد بربری یک کیلوگرم
  • بیکینگ‌پودر قاشق چایخوری
  • زردچوبه قاشق چایخوری
  • زعفران قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ سه عدد
  • مایه خمیر یک قاشق مرباخوری
  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر یک پیمانه
  • شیر به میزان لازم
  • مخلوط روغن جامد و مایع به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد، تخم‌مرغ، شیر، بیکینگ‌پودر، شکر، زردچوبه، زعفران، کره، روغن و مایه خمیر را با هم مخلوط می‌کنیم و روی مواد نایلون کشیده و به مدت یک ساعت کنار می‌گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید. سپس یک چونه از خمیر را برداشته با وردنه صاف کرده از وسط با چاقو به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم بعد یکی یکی سرخ می‌کنیم. نان محلی استان زنجان

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top